Peste 13.000 de jucarii si alte bunuri in valoare de 15.000 euro au fost donate de clientii si angajatii DOMO  centrelor de copii din tara 

Campania s-a desfasurat in perioada 15-31 mai in magazinele DOMO din tara si in sediile DOMO din Bucuresti si Targu-Secuiesc, unde au fost amplasate zone de colectare. Toate jucariile stranse au fost donate catre 80 de centre de copii din intreaga tara.
 
“In acest proiect s-au implicat atat angajatii si clientii DOMO, cat si parinti si reprezentanti ai scolilor si gradinitelor din tara. Ne-am propus, sa ne unim fortele pentru a aduce cate o bucurie in viata acestor copii si am reusit.” declara responsabilul de marketing Domo.
 
In paralel cu actiunea de donare a jucariilor, DOMO a derulat si o campanie de vouchere dedicata, in special, clientilor care nu au avut timp sa vina personal cu jucarii in zonele de colectare, dar care au dorit sa contribuie la bucuria celor mici.  Astfel, pentru orice achizitie efectuata in perioada 15-25 mai, clientii au primit un voucher cu 5% reducere, ce a putut fi utilizat neconditionat la orice achizitie ulterioara. Cei care nu au folosit reducerea oferita de voucher au contribuit la  campanie prin directionarea automata a contravalorii acestora. In total, s-au strans peste 15.000 de euro, suma care a fost donata sub forma de jucarii si aparate electroIT catre organizatiile non-guvernamentale: SOSISESA, Asociatia Invingem Autismul, Mia’s Children, MagiCAMP si Asociatia Sprijin pentru Autism.  

”Campania noastra vine in completarea misiunii comune a celor patru ONG-uri – aceea de a aduce un strop de fericire in sufletele copiilor si, in acelasi timp, sa le sprijine si familiile. Fie ca este vorba despre copii care sufera de diferite afectiuni sau care provin din medii dezavantajate,  toti au beneficiat de cadouri cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Reusita acestei campanii se datoreaza tuturor clientilor nostri, care au ales sa doneze voucherele. Rezultatele demersului nostru, suma stransa si multimea copiilor fericiti, ne motiveaza sa organizam aceasta campanie si in viitor.” declara responsabilul de marketing Domo.
 
 
 
 
 
Despre Domo:
Domo este unul dintre cei mai importanti jucatori din retailul specializat in Electro-IT din Romania, detinand o retea nationala formata din 88 de magazine cu mai mult de 1.000 de angajati, precum si platforma online www.domo.ro, care ofera o gama de peste 15.000 de produse din 17 categorii diferite.