“Responsabilitatea fata de mediu este o componenta importanta a strategiei noastre de comunicare cu clientii AFI Palace Cotroceni. Pe langa activitatile de colectare si reciclare a deseurilor, care reprezinta o activitate de zi cu zi pentru centrul nostru comercial, ne dorim sa contribuim in mod activ la schimbarea de atitudine legata de protectia mediului inconjurator. Ma bucur ca prin intermediul acestui proiect am reusit sa incurajam actul de reciclare, dar si sa sustinem tinerii artisti, oferindu-le posibilitatea de a se exprima si de a-si demonstra talentul”, spune Aura Dinu, Marketing Director, Head of Marketing Department AFI Palace Malls Division.   

Astfel, studentii de la Universitatea Nationala de Arta Bucuresti au realizat cinci creatii inspirate din mituri si povesti nationale si internationale, precum mitul Androginului sau reinterpretarea costumului traditional romanesc.  

„Ideea campaniei a pornit din necesitatea de a incuraja clientii AFI Palace Cotroceni sa recicleze responsabil deseurile provenite din echipamente de iluminat. Ne-am gandit sa rasplatim actul de reciclare prin arta, intr-un mod creativ, transformand sutele de becuri si neoane colectate timp de doua saptamani in instalatii artistice supradimensionate”, adauga Anca Scarlat, Media Manager, Golin Romania. 
Echipa AFI Palace Cotroceni a fost formata din Aura Dinu (Marketing Director, Head of Marketing Department AFI Palace Malls Division) si Roxana Vlad, Deputy Marketing Manager.

Echipa Golin care a implementat proiectul a fost alcatuita din Anca Scarlat (Media Manager), Ioana Toni (Media Associate), Ioana Samoila (Digital Specialist) si Simina Zidaru (Creative Associate). 
###
 
Despre Golin Romania 
Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014 si #1 PR Agency in Romania in topul BizPR Awards 2014. 
Golin Romania este afiliata la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrala si de Est al companiei americane care detine in total 50 de birouri in America, EMEA si APAC. 
Golin Romania este membra a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, MobileWorks si Medic One si este multiplu premiata si finalista la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informatii vizitati http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania