Lidl România, alături de ARC România și Envision România, lansează un nou program de granturi, Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun. Acesta se adresează organizațiilor non-guvernamentale din România care au cel puțin un an de experiență în implementarea proiectelor din domeniul educației și mediului.
 
Valoarea proiectului trebuie să se încadreze între 46.000 și 160.000 de lei, intervalul de implementare fiind aprilie - decembrie 2018. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 23 februarie 2018, ora 18:00.
 
Dacă organizația ta este interesată, poți să-ți creezi un cont pe platforma grantwizzard.ro/communitygrant, iar proiectele vor putea fi încărcate începând de luni, 29 ianuarie 2018, ora 12.00.
 
Poți citi regulamentul acestei runde aici
 
Vor fi anunțate organizațiile despre decizia de finanțare până la data de 30 martie 2018 și decizia despre ce proiecte vor fi finanțate în această rundă va fi luată de un juriu alcătuit din reprezentanti ai Lidl România, ARC și ai Envision România.

Administratorii programului de granturi sunt ARC România și Envision România și îi poți contacta pentru orice întrebări pe adresele dana.m@arcromania.ro sau andrei.chirtoc@envisionromania.org.