AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Părului: • Peste 400 de femei din satul Valea Părului, jud. Buzău, au fost coafate timp de 12 ore de stiliști • Timp de o zi, femeile din satul Valea Părului au fost răsfățate cu coafuri gratuite, ședințe foto profesioniste, sute de produse cadou și ateliere educative, în salonul pop-up de beauty amenajat de AVON special pentru ele, în sat • Evenimentul a fost organizat de AVON din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc la sat, conform Institutului Național de Statistică. 
 
Valea Părului este satul din județul Buzău, comuna Beceni, care a devenit zona zero a frumuseții și în care, sâmbătă, toate femeile erau coafate. 
Aici, AVON a adoptat o misiune de răsfăț și a luat în grijă frumusețea părului femeilor din sat, pe care le-a coafat de dimineața până seara, în cadrul primului salon pop-up de frumusețe dedicat exclusiv lor. 

În curtea Căminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfățate de o echipă completă de 25 de stiliști, care au oferit coafuri și sfaturi de îngrijire a părului. 

Mai mult, AVON a amenajat și un studio foto profesionist la fața locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-și celebra frumusețea. Iar pentru a asigura frumusețea părului și acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques.
În cursul zilei au avut loc și ateliere educative, în care specialiștii au oferit sfaturi de îngrijire a părului, dar și cursuri de business & dezvoltare a carierei susținute de reprezentanți AVON.  

La eveniment a participat și ANTONIA, celebra cântăreață și ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care a împărtășit secretele frumuseții părului ei. 

Evenimentul AVON pentru Valea Părului a fost organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural - iar AVON crede că și ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor. 

În plus, AVON a oferit o transformare completă pentru 10 femei din sat, pe care le-a numit ambasadoare, și care au fost răsfățate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă. AVON va organiza o expoziție foto digitală dedicată, în care va celebra frumusețea femeilor din satul Valea Părului.
 
Despre AVON
AVON este prezent de peste 21 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.