In oferta revine si Bucket for one, care este acum disponibil in toate restaurantele KFC. La pretul de 15,50 lei, clientii pot alege acest bucket pentru o persoana, ce contine trei Crispy Strips, patru Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti si o bautura racoritoare.
 
„Se apropie perioada sarbatorilor, in care cu totii ne facem timp pentru a fi alaturi de cei dragi. Variety Xmas Bucket ofera clientilor o masa so good alaturi de familie si prieteni, impreuna cu posibilitatea de a face o bucurie copiilor de la SOS Satele Copiilor”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania. „Prin aceasta campanie continuam colaborarea cu cei de la SOS Satele Copiilor. Anul acesta, incepand din luna martie, am avut in meniu Bucket-ul de Bine – pentru fiecare bucket cumparat, am donat cate un leu catre partenerii nostri”, a adaugat Monica.   
 
Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.   
 
***
Despre KFC
In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network si numara 57 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.
 
Despre Yum! Brands
Yum! Brands, Inc., cu sediul in Louisville, Kentucky, detine peste 41,000 restaurante in peste 125 de tari si teritorii. Yum! ocupa locul 216 in lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. In 2014, Yum! a fost numit in top 100 Corporate Citizens de catre Corporate Responsibility Magazine, fiind si unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Marcile de restaurante detinute de companie - KFC, Pizza Hut si Taco Bell - sunt liderii globali in materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza si stil mexican. In afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide in medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider in dezvoltarea internationala de retail.