Renovarile sunt posibile cu ajutorul celor care au achizitionat in perioada 1 aprilie – 31 august 2014 produsele Primus Macrogranular (adeziv alb pentru placari), Primus Extraflex (adeziv flexibil pentru placari) si Primus AdeTerm Alb (adeziv alb pentru izolatii termice), din al caror pret a fost donat comunitatii locale cate un leu pentru fiecare sac vandut. Alaturi de clientii Patru Maini, in campanie sunt implicati si angajatii retelei de magazine Dedeman si membrii comunitatilor in care sunt realizate renovarile.
 
Au inceput deja renovarile pentru 6 prime locuri din Timisoara (Gradinita nr. 23), Piatra Neamt (Scoala Gimnaziala Candesti), Roman (Gradinita Colegiului Tehnic Danubiana), Botosani (Scoala nr. 10), Craiova (Gradinita Curcubeul Copilariei) si Alba-Iulia (Centrul Maternal Speranta).
 
„ADN-ul brandului Patru Maini contine ceva foarte important, preluat de la oamenii care lucreaza aici – ajutorul ca piatra de temelie pentru dezvoltare si progres. Pentru ca ii implicam atat pe clientii nostri (oferind pentru ei cate 1 leu la fiecare produs achizitionat), cat si pe cei din comunitatile in care ne desfasuram activitatea, renovarile se intampla gratie tuturor acestor oameni minunati si ofera un bun exemplu de urmat copiilor din scolile si gradinitele pe care le ajutam, pentru ca ei sa poata creste armonios. Iar cum anul acesta avem un ajutor si mai pronuntat din partea autoritatilor locale, lucrurile nu pot decat sa se desfasoare si mai bine decat pana acum si le vom putea oferi copiilor niste spatii frumoase pentru a invata sau a se juca.”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Maini.
 
Vor urma alte 14 renovari in luna septembrie, din Bucuresti (Centrul de zi “Eu si prietenii mei” si Spitalul Grigore Alexandrescu – sectia de chirurgie), Iasi (Gradinita cu program normal nr. 15), Bacau (Gradinita cu program prelungit nr. 17), Buzau (Scoala Rubla), Cluj-Napoca (Gradinita de stat din Aschielul Mare), Baia Mare (Casa de copii nr. 1), Resita (Gradinita Semenic), Bistrita (Gradinita nr. 10), Focsani (Gradinita Albinuta), Ploiesti (Maternitatea Ploiesti), Suceava (Cantina si camera sociala din Parohia Obcini) Constanta (Spitalul Clinic de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Eforie Nord) si Drobeta Turnu-Severin (Scoala Gimnaziala nr. 15)
 
In octombrie, se va lucra la Galati (Gradinita cu program prelungit nr. 17), Braila (Centrul Social Lumina), Ramnicu Valcea (Centrul de copii cu dizabilitati), Mures (Gradinita cu program normal Berghia), Brasov (Colegiul Tara Barsei Prejmer), Targoviste (Palatul Copiilor) si Arad (Scoala Gimnaziala Secusigiu). Iar in noiembrie, la Vaslui (Spitalul Judetean Vaslui – sectia TBC), Miercurea Ciuc (Gradinita Arany Alma), Tulcea (Isaccea – complex unitati de tip familial cu copii abandonati), Slatina (Internat Colegiul Tehnic) si Pitesti (Gradinita Primii Pasi).
 
Patru Maini se afla la cea de-a doua editie de renovari, dupa ce in 2013 a reusit sa reusit sa renoveze 28 de locuri din intreaga tara, cu ajutorul a 239.000 lei si a unui numar de 150 de voluntari din echipa Patru Maini, magazinele Dedeman si comunitatile beneficiare, dar si a tuturor celor care au achizitionat produsele aflate in programul De ajutor pentru comunitate.
 
Campania de comunicare pentru renovari este realizata de Rusu+Bortun Brand Growers, agentie de strategie si manifestare creativa de brand, avand componente de in-store, PR si online pe pagina de Facebook a Patru Maini. Echipa care a contribuit la campania este formata din: Catalin Rusu (Creative Director & Managing Partner), Mihaela Neatu (Senior Creative), Andreea Timpea (Junior Art Director) si Adriana Lungu (Business Manager). 
 
Comunitatea celor care ajuta cu ajutorul Patru Maini se gaseste pe https://www.facebook.com/PatruMaini 
 
***
Patru Maini este un producator 100% romanesc de materiale de constructii pentru finisaje si un integrator de servicii si solutii pentru personalizarea caselor. Compania a fost infiintata in anul 2003 si produce adezivi, tencuiala decorativa, produse de finisare a fatadelor, chituri de rosturi, cu o capacitate de 80.000 tone anual. Gamele principale de produse sunt Primus (pentru mesteri), Primus Optimus (pentru beneficiari si consilierii acestora) si Baumix (pentru specialistii in constructii).
 
***
Mai multe informatii:
Adriana Lungu
adriana.lungu@rusubortun.ro
0735 010 093