Ewald Raben, CEO-ul Raben Group, a participat la excursia caritabilă Halfway Alp Tour, organizată cu ocazia aniversării vârstei de 50 de ani, în urma căreia s-au strâns 30.000 de euro. La acțiune au participat 10 persoane, care au parcurs 400 km pe bicicletă de-a lungul Alpilor, timp de 5 zile, cu scopul de a-i ajuta pe copiii din Ucraina. 
 
În cadrul acestei inițiative, CEO-ul Raben Group a invitat nouă prieteni și colegi temerari în expediția ciclistă în Alpi, care, ca și el, împărtășesc o pasiune pentru traseele montane. Fondurile colectate au fost utilizate pentru dezvoltarea infrastructurii și promovarea necesității igienei în rândul copiilor din Ucraina. Donatorii au putut fi toți cei care i-au urat ”La mulți ani!” lui Ewald Raben, deoarece CEO-ul celei mai mari companii de logistică din Polonia, în loc de cadouri, a preferat să susțină o campanie socială pentru Ucraina. 
 
„Ne-am implicat foarte mult în această inițiativă, dar a meritat, pentru că am reușit să colectăm 30.000 de euro pentru copiii din Ucraina. Este o mare satisfacție. Aș dori să le mulțumesc tuturor binefăcătorilor și colegilor pentru angajamentul și contribuția lor. Încă o dată am demonstrat că împreună putem face mai mult!”, a declarat Ewald Raben, CEO Raben Group.
 
O parte din suma strânsă va fi alocată pentru renovarea instalațiilor sanitare din școlile ucrainene selectate. De asemenea, din aceasta se vor achiziționa produse igienice pentru copiii școlari (setul include: prosop, săpun, periuță și pastă de dinți, deodorant, perie de păr, etc.), investindu-se și în educația și instruirea în domeniul igienei personale a copiilor ucraineni din școlile vizate. Toate activitățile menționate mai sus vor fi implementate prin Acțiunea Umanitară Poloneză.
 
„Este o mare onoare pentru mine să fiu aici astăzi împreună cu voi și să simt că fac parte din familia Raben”, a declarat Maciej Bagiński, membru al Consiliului Acțiunii Umanitare Poloneze, la primirea cecului din partea lui Ewald Raben. „Mulțumesc pentru suma colectată și felicitări pentru călătoria reușită; suntem încântați că Raben ne-a împărtășit și nouă din succesul său. Banii pe care i-ați colectat ne vor permite să renovăm și toaletele școlilor din regiunea Luhansk din Ucraina”.
 
ADN-ul unei companii de familie, bazată pe un sistem de valori, include un element natural de responsabilitate socială și filantropie. Politica CSR a Raben se axează pe relațiile pozitive cu comunitățile locale, mediu înconjurător și angajații. Ewald Raben a lansat numeroase campanii și inițiative care promovează siguranța rutieră, importanța transportului și ecologia. El este, de asemenea, dornic să se implice în acțiuni caritabile, cum ar fi, de exemplu, cooperarea cu băncile de alimente din Polonia și Cehia, patronajul convoiului de Crăciun dezvoltat de German Female Round Table Organization.
 
 
***
Despre Raben Group
Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Cu 85 de ani de experiență și recunoaștere în industrie, compania construiește și menține relații de lungă du-rată cu clienții ei, urmând motto-ul „Partenerul tău în logistică”.
 
Raben Group oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, total-izând 9.500 de angajați și o capacitate de depozitare de aprox. 1.150.000 m2. Compania operează într-o ma-nieră responsabilă din punct de vedere social, concentrându-se pe educație, siguranță și ecologie. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.raben-group.com