Doua spatii de lucru prietenoase si o platforma ingenioasa pentru viitorii antreprenori.
 
Ingenius Hub ofera doua spatii in Bucuresti, unul in apropiere de Piata Universitatii, pe Bd. Nicolae Balcescu (intre Piata Romana ṣi Universitate), iar celalalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental). Ambele spatii sunt luminoase, calde, prietenoase si au un design cu accente traditionale romanesti, integrate intr-un stil modern si functional. 

De aceste spatii poate beneficia oricine, cu conditia ca timpul petrecut aici sa fie dedicat afacerii personale, indiferent daca business-ul se afla in stadiul de idee sau are deja primii clienti.

Totodata, Ingenius Hub ofera ṣi o platforma sustinuta de Loop Operations alaturi de partenerii sai, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea si functionarea unei afaceri, preturile fiind adaptate tinerilor la inceput de cariera. Pachetul minim pentru accesul in hub incepe de la 245 RON/luna pentru 25 de ore de acces ṣi alte beneficii. Exista de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/luna) sau 100 de ore (960 ron/luna) de acces in hub, plus multe alte facilitati incluse in pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare ṣi aparatura pentru evenimente sau servicii contabilitate. 
 
Inovare, sustenabilitate si finantarea noilor afaceri.

Ingenius Hub urmareste sa se transforme si sa creasca alaturi de cei implicati direct in proiect, fie ca este vorba de mentori, finantatori si furnizori sau de tinerii antreprenori care beneficiaza de serviciile hub-ului.

Ingenius Hub se diferentiaza prin interesul deosebit pentru abordarile inovative si curajoase, prin crearea si sprijinirea afacerilor sustenabile, precum si prin consultanta acordata membrilor, in special in ceea ce priveste atragerea de finantari. 

Pe langa mentorat, spatiu dedicat afacerii, pachete de servicii business si sansa de a primi finantare din nenumarate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub ofera ṣi oportunitatea de a pastra o relatie apropiata cu oameni de afaceri specialiṣti pe anumite domenii, de la consultanta juridica sau psihologi ṣi pana la contabili sau specialiṣti in marketing ṣi branding. In calitate de mentori ai Ingenius Hub, aceṣtia vor asigura consultanta lunara pentru membrii hub-ului.
 


CONTACT PRESA
Alina Aura Gheorghe | 0736.467.772 | alina.gheorghe@ingenius-hub.eu