Concursul Shaping the way people build se adreseaza studentilor din anul III si IV si are ca tema propunerea unui proiect de executie pentru plafonul suspendat din gips-carton amplasat in fata Decanatului FUA Chisinau.
 
Toate lucrarile inscrise in concurs vor face parte din expozitia temporara organizata in cadrul facultatii, iar trei cele mai creative propuneri vor fi premiate cu tablete si abonamente la o revista de specialitate pe o perioada de trei, sase luni sau de un an.
 
“Colaborarea cu Facultatea de Urbanism si Arhitectura din Chisinau reprezinta o componenta importanta a implicarii noastre in sistemul de invatamant superior, implicare prin care  dorim sa oferim studentilor posibilitatea de a se afirma si de a prezenta proiectele lor creative. Concursul Shaping the way people build este o oportunitate pentru studentii din Chisinau de a-si demonstra talentul si de a-si pune amprenta pe o cladire reprezentativa pentru oras. Propunerea de pe primul loc va sta la baza executiei plafonul amplasat in fata Decanatului FUA Chisinau”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat Romania.
 
Lucrarea de executie a plafonului suspendat din gips-carton amplasat in fata Decanatului FUA Chisinau va avea la baza propunerea castigatorului de pe primul loc si se va executa cu sistemele de gips-carton Siniat.


***
Despre Siniat
 
Compania Siniat Romania este membra a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii. Grupul Etex este prezent pe mai multe continente: Europa, America Latina, Africa, Asia si Oceania. Desfasoara activitati in 44 de tari, avand circa 17.000 de angajati care opereaza 121 de fabrici. 
 
Prin cele doua fabrici in care produce placi de gips-carton si ipsos, la Bucuresti si Aghiresu (judetul Cluj), Siniat Romania este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii. Deschiderea celei de a treia fabrici, la Turceni (judetul Gorj), va pozitiona SIniat Romania ca fiind singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, si nu in urma exploatarii in cariere deschise, in acest fel contribuind major la protejarea mediului inconjurator.
 
 
Mai multe informatii despre Siniat gasiti la: www.siniat.ro 
 

Contact de presa
Laura Maricescu / Account Manager Oxygen / laura@oxygenpr.ro / +40721.379.605