Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) si Camera Americana de Comert in Romania (AmCham) vor sa ii cunoasca pe oamenii care ti-au starnit admiratia in 2014 si sa ii premieze in a unsprezecea editie anuala a Galei, eveniment sustinut de Raiffeisen Bank.
Cautam oameni, companii sau organizatii care si-au ajutat comunitatile cu sponsorizari, donatii si voluntariat, care i-au inspirat si pe altii sa ajute o cauza.

Pot fi nominalizati fundraiseri, responsabilid de CSR, directori de ONG-uri, angajati din companii, membri ai consiliului director, dar si campanii de fundraising si strategii de implicare in comunitate ale companiilor si IMM-urilor.
Gala Oameni pentru Oameni, un eveniment de recunoastere a initiativelor filantropice, vrea sa ii aduca pe scena pentru a fi cunoscuti de intreaga tara. 

Un juriu format din directori si presedinti de companii, jurnalisti, filantropi, publicitari si lideri ai societatii civile va evalua propunerile trimise pana la 20 octombrie si va alege castigatorii care vor fi premiati la Gala Oameni pentru Oameni din 13 noiembrie.

Gala Oameni pentru Oameni are o traditie de 11 ani, timp in care a premiat aproape 150 de oameni de bine care au schimbat Romania si si–au asumat pionieratul filantropiei. Numai la editia din 2013 au fost inscrise proiecte, actiuni si voluntari care a insumat o investitie comunitata de 14 milioane de euro.

Va asteptam nominalizarile pana pe 20 octombrie. Mai multe detalii despre Gala, categoriile si formularul de nominalizare gasiti pe http://gala.arcromania.ro.

Fotografii de la editiile trecute gasiti pe pagina de Facebook. Persoana de contact: Madalina Marcu, madalina@arcromania.ro, 0724218069.