BB: Dacă ar fi să rezumați într-o frază, care este secretul locului pe care l-ați ocupat în Sferturile Campionatului de Bine?
S.V.: Am vorbit celor care ne-au trecut pragul despre nevoile reale ale oamenilor de care ne ocupam.
 
BB: Cum ați promovat acest proiect cu care v-ați înscris în Campionatul de Bine?
S.V.: Promovarea a venit in primul rând de la cei care ni s-au alăturat și care cred în cauza noastră.
 
BB: Cu cine ați vorbit cel mai des despre proiectul vostru: presa, prieteni de pe FB, cunoscuții din viața de zi cu zi, autorități, antreprenori locali, parteneri, alte organizații non-profit din județ sau partenere?
S.V.: Ne-am adresat în primul rând celor care ne susțin, prin ei ajungând chiar și la presa locala.
 
BB: Ce sfat le-ați da celor care au reușit să se califice în semifinalele Campionatului de Bine? Cum ar trebui să abordeze această etapă pentru a strânge mai multe fonduri?
S.V.: Să continue cu aceeași încredere și credință.
 
BB: Dumneavoastră ce veți face în Semifinală, care sunt direcțiile pe care vă veți concentra eforturile pentru a strânge cât mai multe fonduri?
S.V.: Vom continua cu aceeași direcție principala si anume: conștientizarea nevoii de ajutor.
 
BB: Care sunt principalii „promotori” ai proiectului?
S.V.: Dorința de a-i ajuta pe cei neajutorați. Credința că, împreuna cu cei care vor să se alăture, putem face cât mai mult pentru cei în nevoie. Așa, împreună, înmulțim bucuria.
 
BB: Care sunt canalele de comunicare la care veți apela în principal în această etapă a Campionatului de Bine?
S.V.: Canalele de comunicare sunt date chiar de cei care ne susțin: direct, din vorba-n vorba sau pe on-line. Le mulțumim încă o data pentru tot suportul lor fără de care nu am fi ajuns aici. 

Sînziana Vatră este reprezentanta Fundației Bucuria Darului din Brașov, organizație participantă în Campionatul de Bine cu proiectul "Salvează o viață cu 5 lei".

Interviu preluat de pe BursaBinelui.ro