Bursa Binelui a organizat la sfarsitul lunii octombrie un workshop la care au participat 70 de reprezentanti ai sectorului asociativ, in cadrul caruia sesiunea de "Educatie financiara" a prezentat solutii utile pentru organizatiile non-profit, neguvernamentale. 
 
Gabriela Bradea, Sef Departament Dezvoltare Afaceri Pentru Microintreprinderi si Persoane Fizice BCR, a prezentat caracteristicile si beneficiile Pachetului Comunitate BCR, special conceput pentru clientii constituiti  in conformitate cu Ordonanta O.G. Nr.26 din 30 ianuarie 2000 cu privire la asociatii si fundatii.
 
Acest pachet are zero comision lunar de administrare pentru toate componentele obligatorii din cadrul sau. Pentru operatiunile de incasari si plati in sistem intrabancar si interbancar efectuate din contul curent inclus in pachet, clientii vor beneficia de o reducere de 100% fata de nivelul standard al comisioanelor aplicate de catre banca pentru aceste operatiuni. Pentru operatiunile de retragere numerar din contul curent inclus in Pachet, se aplica comisioanele standard in vigoare.