Peste 100 de copii institutionalizati sunt asteptati vara aceasta la Divertiland, prin programul de responsabilitate sociala "Un val pentru un zambet", dezvoltat de cel mai mare parc de distractii din Romania, in parteneriat cu Asociatia SOS Vietile Copiilor.

Campania "Un val pentru un zambet" a fost reluata astazi, cu o prima vizita a unui grup de copii, cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, de la Centrul “Adapostul de Noapte si Zi pentru Copiii Strazii” din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4. In urmatoarele saptamani, copii din alte centre din Bucuresti vor avea ocazia sa viziteze si sa se bucure de vara, soare, valuri, nisip si tobogane la Divertiland. 

In 2013, zeci de copii din diverse orfelinate au avut ocazia de a se bucura de nenumarate activitati si distractii in incinta parcului. Anul acesta, parteneriatul Divertiland - SOS Vietile Copiilor continua sa aduca zambete in randul copiilor institutionalizati, prin activitati dedicate de responsabilitate sociala.

Divertiland are mai multe zone destinate copiilor, precum piscina pentru cei mai mici (cu inaltimea de sub 1,20 m), unde se pot bucura de apa in cele mai depline conditii de siguranta, un loc de joaca prevazut cu pistoale cu apa si tasnitoare, Splash Attack, construit ca o fortareata cu peste 70 de mici atractii care folosesc 148 de jeturi de apa, o placere imensa pentru copii in zilele toride de vara, precum si un spatiu special indoor. De asemenea, animatori profesionisti sunt la dispozitia copiilor in fiecare zi.

"Este in puterea noastra sa le aducem un plus de bucurie si energie pozitiva acestor copii si ne-am dorit in mod deosebit sa reluam proiectul lansat anul trecut, in parteneriat cu Asociatia SOS Vietile Copiilor. Planul nostru este sa continuam si anul acesta sa le dam motive celor mici sa zambeasca, iar programul sustenabil de responsabilitate sociala pe care il desfasuram va ajuta in acest demers", a declarat Irina Popescu, Marketing & Communication Manager, Divertiland.

“Campania ‘Un val pentru un zambet’, realizata in parteneriat cu Divertiland, a fost asteptata cu multa nerabdare de copiii de care ne ocupam. Cand au fost intrebati ce le-a placut cel mai mult in vacanta anului trecut, toti au raspuns ca ziua petrecuta la Divertiland a fost cea mai frumoasa zi traita de ei pana atunci. Faptul ca participa la astfel de actiuni ii face pe acesti copii sa se simta iubiti si integrati in societatea noastra. Divertiland aduce valuri de zambete si bucurie acestor copii", a spus Gabriela Enache, presedintele Asociatiei SOS Vietile Copiilor.

Divertiland a dat startul sezonului estival 2014 la finalul lunii mai. Pana la finalul verii, cel mai mare parc de distractii din Romania asteapta peste 120.000 de vizitatori, cu atractii incitante si cu servicii moderne si de calitate, printre care 22 de tobogane inedite pentru toate varstele, singura piscina cu valuri si unica plaja cu nisip din Bucuresti. 
 
***
Despre Divertiland
Divertiland este cel mai mare parc de distractii in aer liber din Bucuresti, care in prezent ofera piscine cu cea mai inalta calitate a apei, tobogane, singura piscina cu valuri din Bucuresti, plaja cu nisip, singurul lazy river din oras, restaurante, zone VIP si pentru copii. Plasat in Militari, Divertiland reprezinta o investitie semificativa, care aduce locuitorilor din Bucuresti si din orasele din apropiere 7,2 hectare de distractie. 
Deschis in 2012, Divertiland este primul concept de parc de distractii dezvoltat dupa cele mai inalte standarde internationale din industria divertismentului. In urmatorii ani, in urma unor investitii continue in facilitati de distractie in aer liber, dar si acoperite, Divertiland va deveni cea mai importanta destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est.   
 
Despre Asociatia SOS Vietile Copiilor
Asociatia SOS Vietile Copiilor a fost infiintata cu misiunea de a imbunatati calitatea vietii copiilor, precum si a familiilor care traverseaza perioade dificile, de a contribui la dezvoltarea sistemului de protectie a copilului si de a crea servicii sociale eficiente.

Scopul Asociatiei SOS Vietile Copiilor este de a oferi servicii sociale, culturale, educationale si medicale copiilor abandonati, copiilor strazii si celor institutionalizati. In acelasi timp, Asociatia urmareste promovarea si sprijinirea procesului de adoptie in Romania, pentru a creste numarul copiilor integrati in familii iubitoare, precum si monitorizarea legislatiei privind adoptia si respectarea drepturilor parintilor adoptivi.

In Romania sunt peste 40.000 de copii abandonati, dintre care 23.000 se afla in Centre de Plasament, conform statisticilor oficiale. Mai mult, la fiecare sase ore, un copil este abandonat in maternitate.
 
Contact de presa: 
Veronica Placintescu / veronica@oxygenpr.ro / +4 0735.010.903