Cum îți poți promova organizația prin AdWords cu un buget lunar de 10.000 de dolari oferit de Google? Cum poți lucra în timp real cu voluntarii tăi, indiferent în ce parte a țării sunt situați? Cum poți să ai adrese profesionale de e-mail gratuite pentru angajații și voluntarii ONG-ului tău?

În ghidul "Cu și despre Google pentru organizații nonprofit” organizațiile pot descoperi cum se accesează și se folosesc gratuit produsele și instrumentele Google create special pentru acestea.

Materialul, creat de Asociația Techsoup cu sprijinul Google România, acoperă următoarele subiecte:
# Folosirea suitei integrată de productivitate pe care Google o pune gratuit la dispoziția ONG-urilor: unelte pentru comunicare, colaborare online și pentru stocarea informației în cloud (G Suite for Nonprofits)
# Promovarea gratuită pe Google pentru ONG-uri, prin AdWords (Google AdGrants)
# Măsurarea performanței site-ului organizației cu ajutorul Google Analytics
# Îndeplinirea obiectivelor de promovare cu ajutorul uneltelor puse la dispoziție de YouTube special pentru organizații nonprofit (YouTube Nonprofit Program)

Ghidul ”Cu și despre Google pentru organizații nonprofit” este realizat pe baza a 5 prezentări susținute în cadrul programului ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.

***
Școala Digitală pentru ONG-uri
este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajații și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de resurse de învățare despre tehnologie și training gratuit profesionist și la îndemână în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor.

Despre Asociația Techsoup
Asociația Techsoup dezvoltă și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori, începând din 2010. Asociația facilitează accesul la soluții software, cloud și traininguri de tehnologie pentru peste 2.700 de organizații neguvernamentale și creează zi de zi, alături de tineri, învățători și profesori de informatică, experiențe educaționale care să pună accentul pe predarea informaticii aplicate. Află mai multe despre misiunea organizației și proiectele noastre pe www.asociatiatechsoup.ro.