Cu ocazia lansarii Campionatului de Bine, editia 2014, echipa de organizare Bursa Binelui va invita sa participati la un workshop sustinut de specialisti si consultanti in domeniile: 
# Educatie financiara & Fundraising;
# Strategie si pozitionare de brand;
# Community Involvement & Comunicare online;
# Comunicare vizuala & Fotografie.
 
Campionatul de Bine este o competitie pentru atragerea de donatii, adresata ONG-urilor din Romania. Campionatul transforma organizatiile in proprii fundraiseri pentru propunerile lor de proiecte sau pentru proiectele in curs de implementare.
 
Sesiunile din cadrul workshop-ului se adreseaza exclusiv reprezentantilor organizatiilor inscrise pe Bursa Binelui, care doresc sa inscrie proiecte/ propuneri de proiecte in cadrul Campionatului de Bine 2014, cu scopul de a-i pregati pentru atragerea unui numar cat mai mare de donatii si pentru fidelizarea donatorilor. 

Puteti crea un cont de ONG pe Bursa Binelui aici
 
Workshop-ul va avea loc in data de 23 octombrie, incepand cu ora 10.00 la Institute, The Cafe [Stirbei Voda 104-106, Bucuresti].

Programul integral poate fi vizualizat AICI
 
Pentru inscrierea la workshop va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa bursabinelui@bcr.ro pana marti, 21 octombrie, ora 18.00. E-mail-ul trebuie sa contina numele, organizatia, functia si datele de contact [e-mail si numarul de telefon] ale reprezentantului organizatiei. Este recomandat ca la workshop sa participe un singur reprezentant din cadrul organizatiei, numarul de locuri fiind limitat.
 
Campionatul de Bine este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, o platforma de donatii necomisionabile dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.
 
 
Va asteptam!
Echipa Bursa Binelui
 
Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie.
Persoana de contact: 
Florentina Loloiu
E-mail: bursabinelui@bcr.ro
Telefon: 0728.300.605