Impobodim cel mai frumos si unic brad cu produsele primite de la voi, creatorii si designerii de produs, asa ca va asteptam cu un ornament special creat de voi pentru acest eveniment. Pentru ornamentul adus de tine (nu conteaza in ce tehnica este realizat sau ce dimensiune are) iti oferim o apariție intr-un articol foarte special pe site-ul www.revista-atelierul.ro in care te vom promova alaturi de obiectul creat de tine. Poti aduce un globulet sau orice produs de autor care te reprezinta si vrei sa ramana in bradul Atelierul. Anul trecut, peste 50 de creatori si designeri de produs au impodobit alaturi de noi bradul Atelierul.  

Vom pregati si un stand foto pentru cei care vor sa isi faca poze cu barba lui Mos Craciun si alte recuzite sezoniere simpatice. Edițiile speciale Atelierul de Craciun vor fi proiectate in cadrul evenimentului pentru a va oferi noi si noi idei de decoratiuni de Craciun. De asemenea, daca nu stii ce cadouri sa oferi de Craciun, standul Atelierul va fi pregatit cu sacose, reviste si felicitari numai bune de trimis prin posta si de oferit drept cadou.

Titlul de Artizanul Anului 2015 va fi decernat la ora 18.00 intr-o atmosfera de sarbatoare, asa ca, vino sa afli cine va castiga acest premiu, poti sa votezi si tu Artizanul Anului pana pe 21 decembrie: http://www.revista-atelierul.ro/2015/12/17/voteaza-artizanul-anului-2015/

Intrucat si cei din echipa Journey Pub cred in magia Craciunului, ne vor pune la dispoziție ciocolata calda si un concert de colinde adunate de pe mapamond, cantate de minunatele voci ale Corului SOUND.

Te asteptam sa craciunesti alaturi de noi pentru al treilea an consecutiv! Bineinteles, ca la orice eveniment organizat de Atelierul, intrarea este libera. Va asteptam, marti pe 22 decembrie 2015, intre orele 15.00- 20.00 la Craciuneste cu Atelierul, editia a III-a in Journey Pub!
Hastagul evenimentului  #Craciuneste