The Power of Storytelling, conferința anuală interațională de storytelling organizată de DoR, se întoarce în octombrie 2017 pentru a șaptea ediție cu 11 vorbitori incredibili și un nou format.
 
Anul acesta este unul important pentru povești. Lumea noastră e plină de turbulențe, conflicte, anxietăți și disparități. Majoritatea poveștilor pe care le auzim astăzi sunt despre haos și teamă, despre schimbări nedorite. Dar poveștile bune pot crea o punte de legătură, ne pot apropia unii de alții, ne pot evidenția o misiune comună. De aceea, tema acestui an este CLOSER. Vorbitorii noștri multipremiați – de la câștigători de Pulitzer, la nominalizați la Oscar, la o jurnalistă care a primit MacArthur Genius Grant – ne vor învăța cum să gestionăm realitățile dificile ale zilelor noastre și cum putem folosi poveștile pentru a le explica, pentru a oferi context și pentru a da o voce celor care nu sunt auziți.
 
Totodată, anul acesta aduce un nou format pentru The Power of Storytelling, o săptămână plină de evenimente și două tipuri de taxe de participare din care puteți alege pe site.
 
The Conference pass (20-21 oct.), în valoare de 750 de lei, include conferința de două zile găzduită la Radisson Blu Hotel, în timpul căreia cei 11 speakeri vor urca pe scenă.
 
The Festival pass (16-22 oct.), în valoare de 1.000 de lei, include atât conferința de două zile, cât și alte evenimente conexe pe parcursul întregii săptămâni, precum expoziții, proiecții de film sau lansări de carte.
 
Lista completă a vorbitorilor din acest an este disponibilă aici, iar la secțiunea News de pe site puteți citi descrieri detaliate ale fiecărui vorbitor în parte în următoarele săptămâni. Pentru a fi printre primii care află noutăți legate de program înscrieți-vă la newsletter și abonați-vă la conturile social media.

***
Singura de acest gen din Europa de Est, The Power of Storytelling este o conferință  internațională ce aduce pe aceeași scenă profesioniști ai industriilor creative din toată lumea care să ne arate cum putem construi povești mai bune, care să schimbe vieți și comunități, să ne inspire și să ne apropie de ceilalți. Evenimentul este găzduit de revista DoR și Lateral.