Proiectul Caravana Face2facebook face parte din Campania GoStudy si se adreseaza tinerilor interesati de studiul în strainatate. Prin intermediul proiectului, acestia vor avea ocazia sa intre in contact direct, online, pe platforma GoStudy https://www.facebook.com/gostudylsrs, cu studenti romani de pe trei continente: Europa (vor fi reprezentate urmatoarele tari: Spania, Italia, Franta, Germania, Norvegia, Austria, Suedia, Danemarca, Elvetia si Belgia), SUA si Asia (Turcia si China).

In contextul unui interes din ce în ce mai mare al tinerilor pentru oportunitatile oferite de educatia în strainatate, Caravana Face2Facebook îsi doreste sa-i sprijine facilitandu-le accesul la informatii cat mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiaza în diferite tari ale lumii. Dintre obiectivele principale ale campaniei fac parte informarea si orientarea personalizata a tinerilor pentru a avea acces la oportunitatile academice din afara tarii, ghidarea lor în procesul de îndeplinire a formalitatilor de aplicare si admitere, dar si oferirea de consultanta dupa finalizarea acestui proces.

Proiectul se va desfasura începand cu data de 23 aprilie pana pe 1 mai, în fiecare zi pe platforma GoStudy https://www.facebook.com/gostudylsrs, în intervalele orare 19:00 – 20:00 si 20:00 – 21:00. Moderatorii discutiilor vor fi însisi voluntarii LSRS cu experienta, studenti sau absolventi ai unui ciclu de studii în universitati din strainatate.
 
 
 
***
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.

Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta. 

Contact:

Sergiu LIONTE                                 
Manager Proiect                                       
Tel.: +33.751.37.28.12                     
Sergiu.lionte@comunicare.lsrs.ro                                                                           
 
Alexandra SASU
Vicepresedinte Comunicare&Informare
Tel: +40 726 339 256
alexandra.sasu@de.lsrs.ro