Intra pe www.plantamfaptebune.ro si alege din propunerile de brazi de Craciun. Pentru a sustine proiectul Plantam fapte bune in Romania, trebuie sa introduci codul pfbro2014, in momentul efectuarii platii online. Astfel, sustii la actiunile de impadurire din 2015.

Bradutul in ghiveci de la PFBRo si SilvaGroup poate fi atat un cadou unic, cu o semnificatie sociala si de protectie a mediului, cat si o fapta buna facuta alaturi de prieteni sau familie. In plus, plantarea lui poate fi un alt moment placut, de care sa va bucurati impreuna. Bradutii provin din pepiniere scandinave, aclimatizati in Romania, si pot fi plantati cu succes in orice loc din tara.

„Ca si anul trecut, si anul acesta, impreuna ne facem Craciunul mai bun, iar cu o parte din fonduri ne continuam actiunile de impadurire de anul viitor”, a declarat Liana Buzea, fondatorul  “Plantam fapte bune in Romania”.

“Proiectul demarat de Plantam fapte bune in Romania se potriveste de minune cu planurile noastre in privinta salvarii padurilor romanesti si de promovare a exploatarii din plantatii controlate, neafectand echilibrul natural si suntem convinsi ca pe termen scurt si mediu va avea un real succes.” Ovidiu Neacsu –Director Comercial Silva Group Romania.                                                                                                                                     

Bradutii pot fi gasiti pe www.plantamfaptebune.ro si pot fi comandati pana cel tarziu vineri, 19 decembrie, pentru a putea fi trimisi direct la tine acasa, la timp.
 
***
Despre „Plantam fapte bune in Romania”
„Plantam fapte bune in Romania” este o initiativa nationala de impadurire bazata pe voluntariat, lansata in 2011. Proiectele noastre se deruleaza in prezent in 12 judete si sunt gandite pe termen lung, respectiv o perioada de 5 - 7 ani. Mai precis, derulam actiuni de impadurire pe terenuri care in prezent nu sunt incluse in fondul forestier, monitorizarea plantarilor si efectuarea de lucrari de ingrijire pana la reusita finala cat si raportarea si verificarea legalitatii taierilor de paduri. In cei trei ani de activitate, am mobilizat 11.039 de voluntari, cu ajutorul carora am plantat 236.700 de copacei -specii forestiere- pe 62.5 hectare de terenuri publice. Aplicatia noastra online „Harta taierilor de paduri” ne-a ajutat sa raportam peste 1700 de taieri de paduri; in paralel, am verificat aceste sesizari prin actiuni pe teren in 6 judete din tara.Cele 12 judete in care suntem activi sunt: Arges, Brasov, Cluj, Constanta, Covasna, Ialomita, Iasi, Prahova, Mures, Satu Mare, Salaj si Timis.Reprezentantul legal al initiativei este Asociatia EcoAssist din Bucuresti.
Magazinuldebrazi.ro   este mai mult decat un magazin online cu pomi de Craciun, este un sustinator al impodobirii pomilor de Craciun naturali, crescuti exclusiv in acest scop in pepiniere din Europa in defavoarea celor artificiali. Aveti la dispozitie o gama variata de pomi de Craciun, taiati sau cu radacina, precum si accesorii corespunzatoare. Silva Group Romania militeaza pentru stoparea taierilor ilegale  din padurile publice, incurajand clientii sa aleaga doar pomi de Craciun plantati si cultivati special pentru aceasta destinatie – reprezentat legat de Silva Group Romania

Persoane de contact:
Liana Buzea, Fondator, e-mail: liana.buzea@plantamfaptebune.ro
Narcisa  Gheorghe, Coordonator comunicare e-mail: narcisa.gheorgheplantamfaptebune.ro