Cu o alocare de 20 de milioane de euro din Programul Operațional Capital Uman (POCU), programul „Solidar” vizează sprijinirea a 200 de întreprinderi de economie socială existente, care au nevoie de formare, consiliere, transfer de know-how, parteneriate, adaptarea locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilități. Un proiect poate primi între 50.000 și 100.000 de euro (schema de minimis). 
Dezbaterea urmărește încurajarea dialogului între stakeholderi, autorități, administratorii de scheme și beneficiarii finali în vederea realizării unui punct de vedere comun asupra ghidului, cu observații pornind de la experiența fiecărui participant. 
 
Alături de dumneavoastră vor participa oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene, beneficiari ai proiectelor POSDRU, AP. 6.1, parteneri sociali, organizații nonguvernamentale și experți din cadrul proiectelor.
 
Toți cei interesați să se alăture acestei inițiative și să participe la dezbatere, sunt invitați să se înscrie trimițând un e-mail pe adresa comunicare@crca.ro sau completând formularul de înscriere.
 
*Aici puteți consulta rapoartele consultărilor publice organizate de CRCA și înaintate Ministerului Fondurilor Europene.
 
*** 
Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă este o asociație nonprofit a cărei misiune este de a promova cetățenia activă prin sprijinirea implicării, civismului și a responsabilității. Credem că fiecare individ are un rol important în progresul societății din care face parte. De aceea, promovarea cetățeniei active prin crearea instrumentelor necesare pentru stimularea implicării active a fiecăruia dintre noi în spațiul public reprezintă cea mai importantă direcție de acțiune.