La concursul de idei de afaceri sunt asteptati sa se inscrie tinerii cu spirit antreprenorial care au domiciliul/resedinta in Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest si si-au propus sa lanseze ideea de afacere in una din cele 2 regiuni. 

Finantarea acordata va sprijini primii pasi in drumul spre succes al afacerii pentru oricare dintre urmatoarele domenii: Turism si ecoturism; Textile si pielarie; Lemn si mobila; Industrii creative; Industria auto si componente; Tehnologia informatiilor si comunicatiilor; Sanatate si produse farmaceutice; Energie si management de mediu; Bioeconomie (agricultura); Biofarmaceutica si biotehnologii; Procesarea alimentelor si a bauturilor. Lista codurilor CAEN eligibile se regaseste anexata Regulamentului de Concurs.

Pe langa cei 25.000 de euro oferiti pentru initierea si dezvoltarea sustenabila a business-ului, cei 40 de castigatori vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenta si mentorat de la manageri si antreprenori de succes din mediul de afaceri romanesc. 
 
Indrazneste sa crezi in ideile tale si incarca planul de afaceri pe platforma www.antreprenori-responsabili.ro pana pe data de 24 mai.
Pentru a afla toate informatiile privind modalitatea de inscriere in concurs, criteriile de eligibilitate si metodologia de evaluare a planurilor de afaceri, consultati documentele disponibile AICI

*Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si este implementat in regiunile Bucuresti – Ilfov si Sud-Vest.