Dupa succesul de care s-au bucurat cele sase mese rotunde organizate pana acum in cadrul proiectului, partenerii anunta organizarea a doua ateliere de mobilizare a comunitatii in cadrul Festivalului Solidaritatii Pakivalo (Muzeul Culturii Romilor, Drumul Sabareni, nr. 101 – 105, sector 6, Bucuresti) pe data de 6 august 2015, intre orele 11.30 – 13.30.

Atelierele au ca obiectiv promovarea economiei sociale, oferind informatii despre ce este, cum functioneaza si mai ales, cat de importanta este aceasta in contextul socio-economic actual. Astfel, participantilor le vor fi prezentate beneficiile implicarii in cadrul unui SES sau infiintarii unei astfel de structuri si vor fi incurajati sa sustina activitatile si sa apeleze la produsele SES-urilor din comunitatile lor. Totodata, un obiectiv important al atelierelor este acela de a-i ajuta pe participanti sa constientizeze impactul pozitiv pe care economia sociala il are asupra comunitatii, economiei si incluziunii sociale.
Pentru inscrierea in cadrul atelierelor ne puteti contacta la adresa de e-mail comunicare@crca.ro sau la telefon 0786/427.595

Atelierele de mobilizare reprezinta doar o parte dintr-un plan de actiune mai amplu prin care partenerii proiectului „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” isi doresc sa contribuie la promovarea economiei sociale, ca instrument flexibil pentru dezvoltarea economica si crearea de locuri de munca si incurajarea marilor companii, a IMM-urilor, ONG-urilor si administratiei publice sa realizeze investitii in domeniul economiei sociale.

***
Despre Festivalul Pakivalo
Festivalul Solidaritatii Pakivalo isi va deschide portile in 6 august 2015, la Muzeul Romilor din Drumul Sabareni, nr. 101 – 105, sector 6, Bucuresti. Organizatorii festivalului isi propun sa adune oameni din toate categoriile sociale, indiferent de etnie, sex, varsta sau putere financiara. Atelierele de pictura, bricolaj, street dance si fotografie, dar si un inedit meci de fotbal intre echipele ce reprezinta cartierele Giulesti si Ferentari reprezinta doar o mica parte din activitatile propuse de organizatori.

Pentru mai multe informatii legate de proiect sau evenimentele organizate in cadrul proiectului ne puteti contacta la adresa comunicare@crca.ro sau puteti accesa www.socec.ro

*Proiectul „SOCEC.NET – Reteaua economiei sociale” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Atelierele de mobilizare din cadrul proiectului „SOCEC.NET  - reteaua economiei sociale” sunt organizate in parteneriat cu Festivalul Solidaritatii Pakivalo.