În perioada 1 august 2017- 8 septembrie 2017, Edulier și-a propus, să trimită la școală și grădiniță aproximativ 1000 de copii cu vârstele între 4 și 16 ani, din familii cu posibilități reduse, pe care asociația îi susține.

Campania umanitară Înapoi la Școală, laureată a  Galei Societății Civile pentru eficiență, a dăruit în ultimii ani peste 1269 de ghiozdane copiilor din mediul rural, în Corbeanca, Periș, Buriaș, Bălteni, Brătulești, Otopeni, Balotești ( Ilfov), Daia ( Giurgiu), Ciocănești ( Dâmbovița), Liveni ( Botoșani), Tătărăștii de Jos și Lada ( Teleorman) și București. 
 
”An de an, am depus eforturi considerabile să strângem caiet cu caiet și ghiozdan cu ghiozdan. Vă mulțumim că ne-ați fost alături. Anul acesta ne căutăm parteneri în rândul companiilor care cred, ca și noi, în educație și care pot susține un pachet pentru minim 100 copilași. Insă, orice contribuție este importanță și dorită.” a declarat Cristiana Ionescu, fondatorul Edulier.  
 
Din septembrie 2007 suntem dedicați educației copiilor
Peste 50 de voluntari, peste 10.000 de ore de voluntariat, peste 29 ateliere de educație non-formală, 6 județe, peste 1200 de ghiozdane dăruite, peste 140 de copii dislexici și familiile lor sprijiniți, 75 de familii nevoiașe ajutate 
 
În 2017, contextul social a determinat Edulier să abordeze din altă perspectivă această campanie, rugând publicul larg să se implice în educație, sub sloganul #HandsUP4Education ( Mâinile sus pentru educație) alături de #nochildleftbehind ( Nici un copil lăsat în urmă). 
 
Campania a avut parteneri stabili, în ultimii ani, printre care: Himalaya, Fundația Speranța Olanda, Solaris, Wilo, Remedia, Chipita, Fundația Noua Generație, Gașca Zurli, Mega Image, Carrefour, Dacris, Bunge, Montessori School, Avenor College, Scoala Anastasia Popescu, Grădinița Butterfly, Allianz Finance, Kinetobebe, împreună cu peste alte 100 de familii, ce donează anual. 
 
 
Edulier este o asociație non-profit ce are în centrul preocupărilor sale educația. Astăzi, Edulier înseamnă 12 proiecte implementate  în beneficiul comunității, 50 de voluntari implicați, 100% voluntariat, peste 10.000 ore de voluntariat, peste 1100 copii care au primit daruri de Crăciun, ajutor de Paște, trimiși la școală, participanți la tabere de vară sau terapie educațională de recuperare a dificultăților de învățare. Ne derulăm programele și atelierele non-formale în Corbeanca, Periș, Buriaș, Bălteni, Brătulești, Otopeni, Balotești ( Ilfov), Daia ( Giurgiu), Ciocănești ( Dâmbovița), Liveni ( Botoșani), Tătărăștii de Jos și Lada ( Teleorman) și București. Edulier a deschis în 2016 primul Centru pentru copiii cu TSI (dislexie, discalculie, disgrafie) din România.