Vrei sa participi la un altfel de maraton?
Vino pe 9 decembrie, ora 18:00  la Maratonul dezvoltarii personale unde nu vei alerga fizic dar iti vei antrena  intens mintea.
Actorul George Ivascu, maratonistul Andrei Rosu, cosmonautul Dumitru Prunariu, regizorul Tedy Necula, trainerii Alin Comsa si Andrei Dunuta sunt antrenorii nostri speciali la prima conferinta dual speech “Maratonul dezvoltarii personale”, unde inveti strategii de succes pentru viata profesionala si personala.

Acest eveniment caritabil  este realizat de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual pentru a strange donatii cu care se doreste cumpararea unui microbuz cu care vor fi transportati copiii/tinerii cu dizabiltati severe.

Acest proiect a fost special gandit pentru companiile care la final de an doresc sa isi recompenseze si motiveze altfel angajatii, oferindu-le un eveniment de calitate si in acelasi timp sa sustina o cauza caritabila prin acest proiect de responsabiltiate sociala “Maratonul dezvoltarii personale”.

Multi copiii/tineri cu dizabilitati isi doresc sa vina la centrul de zi “O raza de lumina” din Voluntari insa distanta si lipsa transportului fac acest lucru foarte dificil datorita situatiei financiare si a problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Solutia pentru rezolvarea acestei probleme este cumpararea unui microbuz, cu ajutorul caruia sa fie transportati zilnic cat mai multi copiii/tineri care au nevoie de spijin specializat, pentru a invata cum sa traiasca o viata cat mai aproape de normal.

Costul unui microbuz de 8 + 1 locuri este de 29.000 euro, cu optiunile necesare pentru a realiza transportul persoanelor cu dizabilitati.
Acum puteți contribui la transportul copiilor/tinerilor cu dizabilitati intelectuale si asociate la Centrul nostru de zi  din Voluntari pentru ca acestia sa se bucure de terapie, servicii specializate, sa isi faca prieteni noi si sa isi continue o viata normala ! 
 
 
Detalii si inscrierieri pe www.organizatia-suedeza.ro