Cum ma ajuta Office 365 daca sunt ONG?
Office 365 pentru ONG-uri este o solutie completa de productivitate in cloud pentru organizatii neguvernamentale. Este un instrument de lucru care profesionalizeaza si creste eficienta si capacitatea echipei organizatiei de a lucra impreuna pe proiecte, de oriunde. 
 
Office 365 iti permite sa ai:
• adrese de e-mail profesionale pentru organizatia ta, administrate profesional, de tipul nume.voluntar@organizatiamea.ro
• sistem de conferinte online, astfel incat sa poti vorbi cu voluntarii sau echipa ta, oricand de oriunde
• spatiu de arhivare in cloud pentru documentele tale si pentru documentele proiectelor organizatiei tale
• acces de oriunde, pe orice dispozitiv mobil sau computer, indiferent de sistemul de operare
• spatiu de colaborare pe documente, astfel incat sa lucrezi mai integrat cu echipa ta de proiect
• posibilitatea de a crea site-uri interne pentru echipele de proiect, astfel incat echipa ta de proiect sa aiba la un loc termene limita, sarcini si documente esentiale pentru acele proiecte.

Cine poate primi Office 365 pentru ONG-uri?
Pot aplica la programul Office 365 pentru ONG-uri organizatiile neguvernamentale legal constituite in Romania si Republica Moldova.

Eligibilitatea se stabileste prin analiza documentelor statutare si constitutive ale organizatiei, in functie de profilul de activitate al organizatiei si politicile de donatie si responsabilitate sociala ale Microsoft. Criteriile de eligibilitate Microsoft pot fi consultate aici: eligibilitate pentru Office 365 pentru ONG-uri.
 
Informatii suplimentare despre cum puteti activa donatia de Office 365 pentru ONG-uri sunt disponibile AICI
Aflati totul despre planurile disponibile si cum va puteti creste productivitatea organizatiei voastre aici: despre Office 365 pentru ONG-uri.