50 de ONG-uri vor primi consultanta online gratuita pentru utilizarea Ad Grants
In cadrul acestui program, Asociatia TechSoup Romania va face legatura intre organizatiile nonprofit beneficiare ale Google Ad Grants si absolventii programului Online Marketing Academy, care vor voluntaria timp si expertiza pentru a ajuta organizatiile sa isi foloseasca din plin oportunitatea de promovare in mediul online. 50 de organizatii nonprofit vor fi selectate pentru a participa gratuit in prima editie a acestui program. Fiecare organizatie va lucra impreuna un absolvent de la Online Marketing Academy pentru a-si imbunatati perfomanta in mediul online.
 
Pentru a participa in programul SmartGrants organizatiile interesate trebuie sa fie beneficiare ale programului Google Ad Grants si Google for Nonprofits, sa fie inregistrate si validate in Programul TechSoup Romania si sa poata delega o persoana care se va ocupa de relatia de comunicare cu absolventul/a de la Online Marketing Academy. Aplicatia si programul sunt gratuite si se pot face pe www.smartgrants.techsoup.ro
 
Cum poti aplica pentru Google Ad Grants daca esti ONG?
Google Ad Grants pentru ONG-uri este un program prin care organizatiile nonprofit pot accesa publicitate online pe Google in valoare de pana la 10.000 USD/luna. Ad Grants este unul dintre serviciile disponibile organizatiilor eligibile si validate pentru programul Google for Nonprofits, care iti poate aduce pentru organizatia ta si Google Apps for Work si Youtube pentru Nonprofit, in mod gratuit. In Romania, organizatiile eligibile pot accesa programul Google for Nonprofits furnizand codul de validare TechSoup, obtinut dupa inregistrarea si validarea organizatiei in Programul TechSoup Romania: www.google.ro/nonprofits

Detalii complete si indrumari despre cum puteti accesa programul Google for Nonprofits sunt disponibile aici

Oportunitati Gratuite pentru ONG-uri
TechSoup este partenerul global de validare al Google for Nonprofits. In Romania, partenerul de validare in programul Google for Nonprofits si Ad Grants este Asociatia TechSoup Romania. 
 
Programele Google Ad Grants si Google for Nonprofits sunt gratuite si incurajam organizatiile nonprofit sa nu achite taxe de inscriere sau de administrare a serviciilor oferite de Google.
 
Validarea si inregistrarea in Programul TechSoup Romania este gratuita si poate fi facuta direct de orice organizatie neguvernamentala urmarind doar cativa pasi simpli: www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup

***
Despre Asociatia TechSoup Romania
Asociatia TechSoup Romania este cel mai mare centru de resurse de tehnologie pentru ONG-uri. Misiunea noastra este ca fiecare organizatie neguvernamentala sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential. Aducem cele mai noi programe de software, servicii de cloud si traininguri de tehnologie pentru angajatii si voluntarii ONG pentru a te ajuta sa faci si mai mult bine. Descopera Programul TechSoup Romania sau prima Scoala Digitala pentru ONG-uri pe www.techsoup.ro.
 
Afla mai multe despre cine suntem si ce facem pe annualreport.techsoup.ro
 
Despre Online Marketing Academy
Online Marketing Academy este un program dezvoltat de Fundatia LEADERS in parteneriat cu Google Romania pentru studentii care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, instrumente online de promovare, Google Adwords & Google Analytics si sa se certifice in utilizarea serviciilor Google. Programul se afla acum in al patrulea an de desfasurare, dupa colaborarea cu peste 15 universitati din tara si peste 7000 de studenti pregatiti pana acum.
 
Despre Google Inc.
Google este un lider global in tehnologie, care are ca obiectiv imbunatatirea modului in care oamenii acceseaza si utilizeaza informatia. Inovatiile aduse in cautarea online si publicitate au facut din Google un domeniu de referinta pe Internet si una dintre cele mai cunoscute marci din lume.
 
Organizatiile interesate de programul SmartGrants pot solicita mai multe informatii pe www.smartgrants.techsoup.ro sau printr-un e-mail la contact@techsoup.ro