Lucram de 15 ani cu tinerii de la centrele de plasament din oras, adulti cu dizabilitati - o buna parte dintre ei fiind de fapt niste adulti-copii, si familii defavorizate. Le oferim servicii gratuite de sprijin psiho-social si diferite activitati de grup cu scopul de a-i ajuta sa se integreze in societate si sa isi ridice nivelul de trai. Majoritatea insa traiesc la limita subzistentei iar iarna, in loc de a fi un prilej de a incetini putin ritmul si de a sarbatoari in familie, este adesea un prilej de griji in plus.

Si pentru ca vrem sa ii ajutam sa fie mai independenti, vrem sa lansam o serie noua de activitati pentru anul viitor, care sa diversifice sansele de integrare in societate si pe piata muncii pentru beneficiarii nostri.

Pentru sustinerea acestui demers, va invitam la a patra editie a Concertului Caritabil “Daruri si Vise”, ce va avea loc in data de 4 decembrie 2015, la Sala Patria, de la ora 19:00.

In acest an, pentru cauza noastra vor concerta Analia Selis, Mariano Castro si Mihail, cu participarea speciala a Marianei Pachis, care va anima concertul cu proiectii live de “sand art”.

Toate biletele costa 50 de lei si sunt puse in vânzare la St.O.Iosif, la Bookcity si la tel.: 0773 707 282.

Va asteptam cu mare drag, intr-o atmosfera de blues, soul si ritmuri de jazz! Noi ajutam. Voi ajutati. Ei au o sansa!



Si ce poate fi mai frumos decat sa daruiesti putina speranta in prag de sarbatori? 



Evenimentul este sustinut de: Magic FM, Primaria Municipiului Brasov, TVS, Asociatia Culturala Libris si libraria Bookcity.
Sponsorizat de: SEP Mobile, Editura Adevarul Divin, Hotelul Kolping, Aqua Carpatica, Complexul Ambient, Floralia, Hotelul Armatti si Casa de Turta Dulce.

Concertul este organizat in cadrul Proiectului Centrul Sara – servicii integrate pentru adultii cu dizabilitati, finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in România, de catre 
Asociatia de Servicii Sociale Scut.