Echipa Galantom pune la cale creșterea celui mai mare brad din lume. Construit din contribuțiile financiare ale celor care doresc să susțină generozitatea donatorilor și fundraiserilor de pe platformă, GalanTree are deja peste 15 m înălțime.
 
Până în decembrie 2017, 3800 de Galantomi au reușit să mobilizeze prin intermediul platformei peste 5,3 milioane de lei pentru cauzele sociale în care cred, cauze reprezentate de peste 160 de organizații. 
 
În 2018, Asociația Envision - dezvoltator Galantom, intenționează să accelereze dezvoltarea platformei pentru a genera un impact social și mai mare. Ei își propun să depășească până la sfârșitul anului viitor pragul de 8 milioane de lei donați prin intermediul platformei. 

GalanTree este forma prin care, pe de o parte, ne arătăm recunoștința față de cei care au folosit platforma pentru a face bine. Pe de altă parte, GalanTree este și instrumentul prin care reușim anul viitor să înzecim gesturile de bine. (Asociația Envision)
 
Fiecare leu investit prin GalanTree va genera în 2018 șapte lei impact pentru cauzele sociale prezente pe platformă. Mai multe detalii pe: sustine.galantom.ro 
 
Platforma Galatom este un proiect al Asociației Envision, organizație neguvernamentală care creează punți de legătură între dorința oamenilor de a ajuta și posibilitatea de a o face. Prin dezvoltarea unor instrumente precum galantom.ro, Envision își propune să contribuie la creșterea gradului de implicare socială și susținerea dezvoltării sectorului neguvernamental din România. Din acest an organizația este reprezentantul local al Giving Tuesday, o mișcare globală care încurajează implicarea socială și faptele bune, punând în valoare generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a social media.