Duminica, la Coresi Shopping Center - Brasov, ora 13:00  va lua startul oficial a II-a editie a celui mai de seama eveniment ”Calatoria Talentelor”, sub egida Asociatiei “Zambeste Pentru Viitor”, in cadrul unui spectacol de hairstyling sustinut de partenerii nostri de la Revolution Cut Brasov &FadEXpert.

“Calatoria Talentelor” a luat nastere in urma activitatilor desfasurate in centrele de plasament, unde am vazut copii cu potential artistic. Unii canta, altii danseaza, picteaza, fac teatru... Cu totii viseaza la o viata implinita, la o familie. Astfel, ne-am indreptat atentia catre ei si ne straduim sa le aratam ca succesul este la-ndemana tuturor si se construieste cu incredere si sustinere reciproca.

Spectacolul Calatoria Talentelor este cadrul profesional pus la dispozitie de catre membrii AZPV, copiilor si tinerilor din centrele de plasament brasovene, pe scena caruia acestia sa-si exprime modelul artistic la care au muncit plini de vise si entuziasm. Scopul este de a sustine talentul castigatorilor concursului, prin burse si programe acordate de Asociatia noastra pentru pregatirea lor.

Inca de la debut, in prima editie din 2017, am cunoscut un succes fantastic alaturi de partenerii, sponsorii si castigatorii editiei, care sunt inca alaturi de noi.

Anul acesta avem peste 30 concurenti inscrisi, un spectacol “la dublu”, invitati speciali de seama si multe surprize. Va asteptam alaturi de noi!
 
l Site l Event l Donează