“Iesirea din activitatea competitionala reprezinta un moment dificil, atat din punct de vedere emotional, cat si profesional. Cu toate acestea, sportivii isi dezvolta de-a lungul carierei competitionale calitati deosebite, printre care perseverenta, determinarea, spiritul de echipa, care sunt apreciate in mediul de business. Ceea ce si-a propus Fundatia Olimpica Romana este sa vina in ajutorul sportivilor printr-un proiect croit dupa nevoile specifice ale fiecaruia. Proiectul pilot are ca obiectiv evaluarea vocationala a sportivilor, ghidarea si pregatirea lor pentru mediul de business si facilitarea gasirii unor locuri de munca potrivite”, a declarat Andreea Raducan, Presedintele Fundatiei Olimpice Romane.

Cursul va incepe pe 13 februarie si se va desfasura pe o perioada de trei luni, cu un grup de maximum 15 persoane. Fostii sportivi vor lucra cu un trainer specializat, care in perioada de trei luni ii va ajuta in descoperirea abilitatilor necesare in cariera viitoare in cadrul unei companii sau pentru deschiderea propriului business.

Cursul este oferit gratuit celor 15 participanti. Costul estimat al unui astfel de curs este de 400 euro de persoana. Inscrierile se vor face in ordinea cererilor primite si in limita locurilor disponibile, pana la data de 30 ianuarie 2015.

Inscrierile se vor face pe adresa carmen.ghia@fundatiaolimpica.ro cu urmatoarele detalii: nume, prenume, varsta, tipul de sport practicat si rezultatele obtinute, ocupatia prezenta si motivatia cursantului de a urma cursul oferit de Fundatia Olimpica Romana.
***
Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin sportivilor romani aflati in situatii deosebite de viata.  Spiritul si valorile olimpice reprezinta fundamentul Fundatiei Olimpice Romane. Principalele valori care ghideaza fundatia, atat in proiectele desfasurate, cat si prin partenerii cu care colaboreaza sunt respectul, excelenta si prietenia.


Date de contact
Carmen Ghia
Specialist Marketing
Fundatia Olimpica Romana
Mail: carmen.ghia@fundatiaolimpica.ro
Telefon: +40 729 880 089