In urma evaluarii cererilor, proiectul Centrului de zi Mihaela din Liesti apartinand Fundatiei Inima de Copil, “Cant, dansez si ma simt bine!” a fost unul dintre proiectele castigatoare. Astfel, in perioada 01 ianuarie 2014 – 31 august 2014, proiectul dedicat copiilor cu dizabilitati, va fi finantat cu suma de 20.000 de RON. 
 
Proiectul are ca principal obiectiv imbogatirea modului in care 12 copii cu dizabilitati complexe din mediul rural percep lumea si universul din jurul lor prin activitati de terapie prin arta combinata si terapie prin muzica. In plus proiectul reprezinta o oportunitate pentru copii de a participa la activitati de timp liber si educative (excursii, aniversari, spectacole) in care sa combine invatarea prin arta, culoare, muzica, natura cu nevoia lor de interactiune si socializare.
 
Activitatile se vor derula la sediul centrului de zi „Mihaela” din comuna Liesti, judetul Galati, centru care-si desfasoara activitatea intr-un spatiu pus la dispozitie de Consiliul local al comunei, intregul program fiind finantat anual din actiunile de strangere de fonduri ale organizatiei. Centru dispune de o sala amenajata pentru activitati de grup si unde se vor desfasura saptamanal si activitatile de terapie prin muzica si arta combinata, o sala de terapie individuala si o sala de kinetoterapie. 
 
Aflandu-se in al cincilea an in care MOL Romania isi respecta programul de granturi, Kinga Daradics, CEO și Country Chairman al MOL Romania este de parere ca “dezvoltarea afacerilor și a comunitatilor nu pot merge decat mana în mana, iar acest program a adus schimbari în bine în viata multor tineri și a familiilor lor. Suntem hotarati sa continuam sprijinul și dezvoltarea acestei platforme, astfel ca am introdus Premiul MOL pentru Sanatatea Copiilor, care urmeaza sa fie acordat proiectului cu cel mai mare succes în implementare”, (sursa: Mol Romania).
 
Multumim de asemenea Cercului de donatori, un proiect al ARC Romania prin care Centrul de zi Mihaela pentru copii cu dizabilitati din Liesti a fost co-finantat, pentru activitatile sale curente, incepand cu mai 2013 pentru o perioada de un an.
Fiecare sustinere a unei companii, fiecare fisa de 2%, a insemnat ”un pic mai bine” pentru copii!