Formarea eLeSI este disponibila acum si in varianta e-learning. Formarea va incepe in data de 27 mai si se va incheia in 15 iulie.


Pentru a confirma participarea dvs. trimite un e-mail la elesi@amisdelatelier.org (in limba engleza sau franceza) mentionand numele dumneavoastra.

Caracteristicile formarea  eLeSI:
# accesibila tuturor : cadre didactice, mentori, familii, asistenti ai copiilor si adultilor si, in general, tuturor persoanelor care, in cadrul activitatilor lor, intra in contact cu o persoana care sufera de o dizabilitate intelectuala, tulburari din spectrul autist si/sau tulburari mintale;
# acces liber si gratuit;
# invatamant la distanta (e-Learning);
# posibilitate de atestare (se elibereaza un atestat de reusita in caz de succes);#  caracter european si transnational: disponibila in franceza, engleza, spaniola si romana. 

Formarea pune la dispozitia cursantilor:
# 1 modul generic privind dizabilitatea intelectuala, tulburarile din spectrul autist si/sau tulburarile mintale;
# 3 module specializate la alegere, care urmeaza etapele de dezvoltare ale persoanei (0-3 ani, 4-16 ani, 16 ani si +) si care descriu diferitele aspecte ale incluziunii si participarii persoanelor vizate la sfera vietii sociale;
# numeroase studii de caz;
# un suport de tutorat + un ghid al cursantului + un Forum dedicat intrebarilor.



www.elesi.eu

Aceasta formare la distanta este fructul unei colaborari dintre 3 universitati si 4 parteneri de tip asociativ. Continutul formarii a fost elaborat de catre universitari, cu participarea unor persoane cu o experienta directa in ceea ce priveste asistarea acestor copii si adulti, precum si sprijinirea familiilor acestora.

The eLeSI team (Alternativa 2003 and its partners)