Totodata, miercuri, 1 iulie 2015, va avea loc evenimentul central al „Hai Acasa!”, in cadrul caruia companiile vor putea cunoaste personal participantii si isi vor putea selecta candidatii in urma discutiilor si seminariilor interactive. Editia din acest an va avea loc la Seneca AntiCafe, din Str. Arhitect Ion Mincu, nr. 1, in intervalul orar 10:00 - 14:00.  
 
Inscrieri. Ultima zi de inscriere a participantilor este marti, 30 iunie. Inscrierile se pot face prin intermediul platformei EventLink360, la adresa http://haiacasa.blogs.lsrs.ro/?p=2280. Dupa inregistrare, participantii vor avea acces la informatii complete despre companiile participante si oportunitatile oferite, precum si la agenda evenimentului. Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe site-ul dedicat http://haiacasa.lsrs.ro/eveniment-de-cariere-2015/

Companii participante. Printre companiile de top care vor fi prezente la eveniment se numara: Accenture, Deloitte, Genpact, Stefanini, Schaeffler Romania, Raiffeisen Bank, Bosch Group Romania, A&D Pharma si Pfizer.  
 
In cadrul aceluiasi eveniment, Liga Studentilor Romani din Strainatate organizeaza cea de-a cincea editie a Business Consulting Case Study Event (BCCSE), un workshop-competitie de consultanta strategica bazata pe studii de caz in cadrul caruia consultantii vor fi reprezentati de studenti si absolventi romani de top cu studii superioare in strainatate. Aceasta editie este sustinuta de Deloitte si Colliers International! Pentru mai multe informatii privind evenimentul va rugam sa accesati site-ul: http://bccse.lsrs.ro.
 
Sustinem si ne sustin: EventLink360, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Succes pentru Romania, Inspire Group, Catalyst, AEGEE, Techsylvania, GEYC Romania, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Fundatia Dignitas, ANPCDEFP. 
Parteneri media: Radio Romania International, Radio Romania Cultural, Agentia Nationala de Presa AGERPRES, Evenimentul Zilei, RomaniaPozitiva.ro, OnlineStudent.ro, DiasporaLive.ro, Edu-news.ro, Studentie.ro, StiriONG.ro, AcademicLink.ro.


***
Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera studentilor si absolventilor romani de peste hotare un cadru deschis de dialog si actiune.
LSRS promoveaza initiativa, profesionalismul si solidaritatea membrilor sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele reorientarii lor spre tara.
Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.
LSRS este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta.

Andreea TALOS
Coordonator Caravana LSRSSe
andreea.talos@staff.lsrs.ro                                                            
 
Andrei DINCA
Project Manager
Vicepresedinte  Comunicare
andrei.dinca@lsrs.ro