Fundaţia „Pentru Voi” a organizat,  în 23 iunie 2016, de la ora 10,00, la sediul situat pe str. Anton Bacalbaşa nr. 69-65/A. a patra  vizită de studiu,  cu organizaţiile active în domeniul social, invitate la întâlnire.
 
Au participat 21 de persoane, reprezentante ale următoarelor ONG-uri: „Asociaţia pentru Integrarea Persoanelor cu Deficienţe”, Adăpost pentru Femei- Federaţia Caritas”, „Fundaţia Umanitară Chosen” , „Centrul- Casa Olarului”, „Fundaţia Filantropia”, „Asociaţia Provitam” , „Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate- Isus Speranţa României” , precum şi câţiva studenţi irlandezi, veniţi în practică la  „Fundaţia Umanitară Chosen”.
 
Programul vizitei de studiu a cuprins prezentarea Fundaţiei „Pentru Voi” şi a serviciilor oferite persoanelor adulte cu dizabilităţi intelectuale din Timişoara, prezentarea proiectului„Sunt adult: Trăiesc independent!”şi a obiectivelor acestuia, dar şi vizitarea centrelor de zi pentru adulţi cu dizabilităţi intelectuale, a unităţii protejate „Pentru Voi”   şi a locuinţelor protejate.
 
Toate cele patru întâlniri, din cadrul proiectului, au reuşit să fructifice opiniile, informaţiile şi experienţele relevante a  organizaţiilor active în domeniul social.
 
Obiectivul final al sesiunilor este  promovarea bunelor practici şi a schimbului de experienţă în domeniu precum şi împărtăţirea expertizei fundaţiei „Pentru Voi” în furnizarea serviciilor sociale în cei 20 de ani de activitate.
 
Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Sunt adult: Trăiesc independent!”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeana extinsă.