close

Juriu

Gabriela Lungu

Gabriela Lungu

Manager - THE PRACTICE

Gabriela Lungu este liderul THE PRACTICE (www.thepractice.ro), agentie de PR pe care a fondat-o in noiembrie 2006 si care este azi una dintre cele mai premiate din Europa de Est. In echipa Gabriela functioneaza ca manager, dar si ca strategic planner sau director de creatie, iar asta ii ofera multe satisfactii.
 
Are o experienta de 14 ani in comunicare, abordand rand pe rand domenii ca jurnalismul, creatia publicitara si consultanta de relatii publice. Ca si specialist in PR, Gabriela a contribuit de-a lungul timpului la reputatia unora dintre cele mai de succes branduri din Romania, dezvoltarea durabila si responsabilitatea sociala a companiilor constituind puncte importante din aria sa de expertiza.
 
Gabriela a dobandit in paralel si peste 8 ani de experienta manageriala: inainte de a infiinta propria ei agentie, ea a condus catre succes prima subsidiara a unei multinationale de PR din Romania (Ogilvy Public Relations).
 
Are o diploma internationala in management strategic la University of Cambridge International Examinations si una in jurnalism cu specializare in PR & publicitate obtinuta in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti.
 
Este primul om dintr-o agentie de PR care a primit un premiu de excelenta din partea IAA Romania “pentru contributia sustinuta la cresterea reputatiei si nivelului profesional in relatii publice” (2009). A reprezentat Romania in juriile celor mai importante competitii de PR internationale si locale (SABRE Awards – 2009; Cannes Lions – 2010; Romanian PR Award – 2010).


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes