close

Juriu

Florin Ghinda

Florin Ghinda

Fondator - RomâniaPozitivă.ro

Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. 
 
Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție & design thinking, antreprenoriat social, train the trainers. 
 
Florin a lucrat 4 ani în consultanță de resurse umane alături de AIMS și încă 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de business. 

Florin are experiență ca moderator & speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa.

Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite, dar Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat.

Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis, un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe.  

Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană. Mai multe informații despre Florin aici și aici
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes