close

Juriu

Mugurel Margarit-Enescu

Mugurel Margarit-Enescu

Director Executiv - Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Mugurel Margarit-Enescu este directorul executiv al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Lucreaza in mediul neguvernamental din anul 2000 si si-a dedicat pana in acest moment cariera catre dezvoltarea spiritului civic, imbunatatirea vizibilitatii sectorului nonprofit si o mai buna cooperare intre institutiile statului si cele non-guvernamentale.

Absolvent al Facultatii de Jurnalism, cu un master in Politici publice, Mugurel Margarit-Enescu a continuat de-a lungul timpului sa se perfectioneze. A incercat astfel sa inteleaga cat mai bine problematica organizatiilor neguvernamentale, urmand o serie de cursuri de specialitate si mentinand in permanenta dialogul cu cei implicati in solutionarea diverselor probleme sociale identificate la nivelul beneficiarilor organizatiilor cu care a lucrat.

Prin pozitiile pe care le-a ocupat in sectorul asociativ, Mugurel Margarit-Enescu a coordonat mai multe proiecte de asistenta si finantare care i-au permis sa cunoasca in mod direct organizatii ce activeaza in toata tara si sa se inspire din experientele lor.

In calitatea sa de director executiv al FPMR, Mugurel Margarit-Enescu isi doreste sa imbunatateasca zi de zi calitatea vietii beneficiarilor proiectelor Fundatiei si crede cu tarie in promovarea talentelor si valorilor romanesti.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes