close

Juriu

Ioan  Petre

Ioan Petre

Sociolog

Este licențiat în Sociologie și absolvent al unui program de master în domeniul Asistenței Sociale din cadrul Universitații București. 

Din anul 2012 activează în cadrul Asociației Carusel și este preocupat de domeniile: asistență socială, drepturile omului, advocacy și harm reduction. Deține experință în consilierea persoanelor nou diagnosticate cu HIV și este specialist în relații publice și comunicare.

În prezent coordonează activitatea Centrului de Serviicii Sociale GORE aflat în cadrul spitalului de boli infecțioase Dr. Victor Babeș, București și împreună cu echipa Carusel oferă servicii de asistență socială și suport persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile aflate la risc de marginalizare și excludere socială. De asemenea, Ioan este preocupat de schimbarea percepțiilor, atitudinilor și a comportamentelor negative pe care aceste persoane le întalnesc în relația cu serviciile publice.

Începand cu anul 2014, Ioan este membru  în European AIDS Treatment Group (EATG), o rețea europeană de activiști voluntari naționali, alcătuită din peste 175 de membri din 47 de țări din Europa.
 
 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes