close

Juriu

Ionut Sibian

Ionut Sibian

Director Executiv - Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC)

Ionut Sibian este Director Executiv al FDSC (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile) in cadrul careia si-a inceput activitatea ca voluntar in 2002.

Din ianuarie 2007 cand Romania a devenit membra a Uniunii Europene, Ionut a fost ales sa reprezinte ONG-urile romanesti la Comitetul Economic si Social European de la Bruxelles. In calitate de membru al CESE, el a fost desemnat raportor pentru avize pe urmatoarele domenii: Serviciul Civic European, Strategia Europeana pentru Tineret, Relatiile UE-Kosovo, Relatiile UE-Serbia. Experienta sa anterioara include: presedinte al Board-ului Federatiei Romane de Dezvoltare a ONG-urilor (FOND) si membru in Consilii Directoare in diverse organizatii romanesti si europene.

Detine un Masterat in Relatii Internationale la Centrul de Studii Euro-Atlantice, Universitatea din Bucuresti precum si un altul in Studii Sud-Est Europene, organizat de Uniunea Europeana in cadrul Pactului de Stabilitate la Universitatea din Atena. In 2009, Ionut Sibian a devenit Marshall Memorial Fellow, un program al German Marshall Fund din SUA, Washington DC.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes