close

Juriu

Lelia  Mancaș

Lelia Mancaș

Head of Marketing and Communication, Metropolitan Life

Lelia Mancaș are o experiență de aproape 12 ani în marketing și comunicare într-o industrie complexă, dinamică și plină de provocări, aceea a sigurărilor de viață. În calitate de Head of Marketing & Communication al Metropolitan Life, Lelia Mancaș scrie povestea unui brand de succes prin coordonarea strategiilor de marketing integrat și a tacticilor de comunicare de tip go-to-market, cu impact direct în creșterea business-ului. 
 
Dincolo de identificarea oportunităților pieței, abordarea creativă a segmentelor prioritare pentru compania Metropolitan Life și comunicarea eficientă în spațiul media, Lelia Mancaș mizează întotdeauna pe creativitate, element definitoriu al succesului unei campanii. Cu misiunea de a păstra întotdeauna promisiunea de brand și poziționarea strategică, Lelia Mancaș este un lider orientat către rezultate, păstrând esența tuturor acțiunilor de comunicare pentru un brand care vorbește depre oameni și pentru oameni.
 
Parcursul profesional al Leliei Mancaș se traduce printr-un drum presărat cu numeroase reușite, în calitate de Senior Branding & Advertising Specialist și Branding & Advertising Specialist în cadrul Metropolitan Life. Anterior, Lelia Mancaș a ocupat timp de 5 ani poziția de Marketing Specialist în cadrul Allianz Țiriac.
 
Lelia Mancaș este absolventă a Universității Babes – Bolyai, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și deține o diplomă de master în Afaceri Internaționale, la Academia de Studii Economice din București.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes