close

Juriu

Corina  Murafa

Corina Murafa

Expert in politici energetice

Corina Murafa este expert in politici energetice cu mai multi ani de experienta in companii multinationale, organizatii internationale si think tank-uri. Este membru afiliat al Institutului Aspen Romania. In 2014 - 2015 a lucrat ca expert local in energie pentru Banca Mondiala, asistand Cancelaria Primului Ministru intr-un proiect de reforma administrativa, cu focus pe guvernanta corporativa a companiilor de stat din energie si pe drepturile consumatorilor de energie.

In perioada 2011 - 2014 a activat in domeniul Afaceri Publice si Reglementare pentru OMV Petrom, anterior lucrand pentru Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare si Deloitte, precum si in coordonarea de analize internationale in politici publice si pentru Societatea Academica din Romania. Este co-autoarea unui manual de politici publice si livreaza in mod regulat training-uri in domeniul politicilor publice pentru functionari publici si activisti in sectorul politic si neguvernamental.

Corina detine o diploma de Master in Politici Publice (cu specializarea in economie) de la Hertie School of Governance, Berlin, studiind anterior la Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti, si New York University. Este doctorand la Academia de Studii Economice din Bucuresti, cercetarea sa concentrandu-se pe instrumente de atragere a investitiilor in energie la nivelul Uniunii Europene.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes