close

Juriu

Andrei  Popescu

Andrei Popescu

Coordonatorul Departamentului de Comunicare - Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP)

Educatie
A terminat liceul in Pitesti cu specializarea chimie biologie, Facultatea de Studii Economice (ASE) cu specializarea gestiunea afacerilor si a urmat cursurile masteratului de Comunicare Sociala si Relatii Publice la SNSPA in Bucuresti.
 
Profesional
Are cateva idei fixe precum educatia, invatarea nonformala sau voluntariatul. Motiv pentru care a fost voluntar in diverse organizatii de tineret unde fost implicat in  serie de proiecte si evenimente locale, nationale si internationale. Rolurile asumate au variat de la lipit afise sau impartit de fluturase pana la formator, coordonator de proiect sau presedinte de organizatie.
 
Din 1999 lucreaza in domeniul fondurilor europene pentru educatie in cadrul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale. Din 1999 pana in 2007 de sapte ani a lucrat pentru programul Grundtvig dedicat educatiei adutilor, iar in urmatorii sapte ani 2007 a coodonat programul Tineret in Actiune care finanteaza proiecte de invatare nonformala pentru tineri. Din ianuarie 2014 coordoneaza departamentul care se ocupa de comunicarea cu beneficiarii programului Erasmus+.
 
In viata de zi cu zi
Ii place sa citeasca (in special SF&F), sa faca un pic de sport (desi nu exagereaza), prefera muntele (desi este nascut la mare) si rar zice nu jocurilor de societate.
 
 


Copyright © Gala Societatii Civile si Millenium People 2010 - 2021
Site dezvoltat de Netvibes & BORŢUN•OLTEANU D/G/TAL