close

Juriu

Iaromira  Popovici

Iaromira Popovici

Jurnalista - Dilema Veche

Este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine si a masteratului British Cultural Studies la Universitatea din  Bucuresti. 

Jurnalista la “Dilema veche” din 1993, este titulara rubricii Bazar, pe teme de Popular Culture si Entertainment. De asemenea, este redactor al paginii sociale a publicatiei. A coordonat dosare precum Voluntariatul, Conditia femeii, Migratia, Studiile in strainatate, Clasa mijlocie.

A fost trainer la Centrul pentru Jurnalism Independent din Bucuresti si la Fundatia Calea Victoriei, pe teme de Jurnalism si Antropologie.

A cistigat, in 2003 - Premiul special World Vision pentru reportaj, in 2008 - Premiul de Reporter European oferit de Reprezentanta UE in România si o bursa Superscrieri pe teme de educatie, alaturi de Eugen Istodor, in 2015.

Este autorea volumului “De-ale printeselor si patrupezilor” (Curtea veche, 2005) si traducatoare a volumelor  “Generala, cei mai naspa ani din viata mea” si “Generala, Salvati-ma de aici!”, de James Patterson (Corint, 2012). 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes