close

Juriu

Luiza  Domnisoru

Luiza Domnisoru

Sef Serviciu Relatii Publice, Directia Comunicare - Grup Renault in Romania

Cu o experienta de 16 ani in comunicare si jurnalism, Luiza Domnisoru (37 ani) este licentiata in jur-nalism (2000, FJSC) si are un master in relatii publice si publicitate (2002, SNSPA). 

A lucrat in presa scrisa (“Curentul”) si in agentia de presa “Mediafax”, la departamentele Stiri Exter-ne si Life/ Media & advertising. In 2003, s-a alaturat echipei de comunicare corporate a Televiziunii Romane, fiind responsabila de organizarea de conferinte si evenimente pentru pre-sa si publicul larg.
In 2004, a devenit sef Serviciu Comunicare Exerna TVR. Printre cele mai importante proiecte in care a fost implicata figureaza rebranding-ul TVR, campania “Mari romani” (premiata cu Golden Award for Excellence la PR Award, 2006), Eurovision Song Contest (2006 si 2007), campania “TVR 50”.
 
In grupul Renault Romania lucreaza din 2008, ca sef Serviciu Relatii Publice. In aceasta calitate, este responsabila de organizarea de evenimente corporate si conferinte de presa, precum si de identificarea si dezvoltarea de parteneriate pentru Dacia si Grupul Renault (“Premiile Gopo”, Targul de Carte “Gaudeamus”, Festivalul International “George Enescu”, proiectele “Clasic e fantastic” si “Bun de tipar”, “Festivalul Filmului Francez”, Crosul roz Casiopeea) iniative  educationale derulate pe plan local, in Pitesti si Mioveni).

Din 2011 este colaborator al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, unde sustine cursul de “Comunicare in situatii de criza”, la Masterul de Campanii de Relatii Publice. Este Global Affiliate Member al Chartered Institute for Public Relations (CIPR, UK, din 2009). A mai facut parte din juriul Galei Societatii Civile in 2012. 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes