close

Juriu

Diana  Oncioiu

Diana Oncioiu

Jurnalista

Diana a ajuns in redactia de stiri de la Realitatea TV, in 2007, la propunerea neasteptata a unui profesor din facultate, si a ramas acolo pentru urmatorii trei ani, absolvind in paralel un master de Politica Comparata la Universitatea din Bucuresti. In 2010 a decis sa plece pentru aprofundarea studiilor universitare la Amsterdam, unde a absolvit cum laude un program de studii despre Holocaust si genocid. Au urmat colaborari cu Muzeul Evreiesc din Amsterdam si Universitatea din Utrecht, dar si publicarea monografiei "The Dangerous Side of Nationalism" la editura germana Lambert Academic Publishing. 
 
Revenita din Amsterdam in 2012, a lucrat un an si jumatate in redactia Digi24, ca redactor la sectia Politic si editor al emisiunii "Cultura Politica". Intrarea in echipa Dela0.ro (www.dela0.ro) s-a produs in martie 2014, pe fondul unor colaborari mai vechi cu revista. 
 
In 2015 a castigat la “Gala Oameni pentru Oameni” premiul pentru cel mai bun material de presa despre filantropie pentru reportajul “Pana in ultimele clipe de viata” (http://www.dela0.ro/pana-ultima-clipa-de-viata). Si tot in 2015 a catigat premiul juriului in cadrul competitiei “Jurnalism pentru Sanse Egale” pentru campania “Mostenire de la tata” (http://mostenirea.dela0.ro). 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes