close

Juriu

Bogdan  Arnautu

Bogdan Arnautu

Sef Departament Comunicare - Carpatcement Holding

Bogdan Arnautu este, de peste zece ani, Sef al Departamentului de Comunicare al Carpatcement Holding, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de materiale de constructii (agregate, ciment, betoane) HeidelbergCement Group.
 
El coordoneaza dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare a companiilor grupului HeidelbergCement in Romania.
 
De asemenea, stabileste si coordoneaza strategia de responsabilitate sociala corporativa (CSR) la nivel national pentru toate companiile Grupului HeidelbergCement in Romania;
 
In perioada decembrie 2000 – martie 2001 a lucrat in cadrul Directiei Relatii Internationale a Companiei Nationale de Transport Feroviar C.F.R.
 
Din 1999 pana in 2000 a lucrat in cadrul Biroului de Presa al Ministerului Transportului.
 
Bogdan Arnautu si-a inceput cariera in martie 1999 ca Reporter al Departamenului de Stiri Externe al Ziarului Financiar.
 
Bogdan Arnautu a absolvit, in 1999, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, specializarea Japoneza - Engleza din cadrul Universitatii Bucuresti. In martie 2000 a finalizat cursul intensiv de Relatii Publice al Universitatii Populare Ioan I. Dalles.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes