close

Juriu

Mona Nicolici

Mona Nicolici

Head of Community Relations & Social Affairs - Petrom Romania

Mona Nicolici a absolvit Facultatea de Instalatii din cadrul Institutului de Constructii Bucuresti in anul 1993, dupa care a urmat un masterat in Relatii Publice si comunicare la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de comunicare „David Ogilvy”.

Timp de 11 ani a fost jurnalist de televiziune si a fost, pe rand, redactor de stiri, producator, editor si prezentator.  In prezent conduce departamentul de Community Relations & Social Affairs in cadrul Petrom Romania, dupa ce 4 ani a ocupat functia de CSR Communication Manager si purtator de cuvant pe acest domeniu.

In 2007 Petrom a lansat platforma de responsabilitate socială „Respect pentru Viitor”, care cuprinde proiecte ample de CSR cu rezultate concrete, care raspund nevoilor societatii si mediului inconjurator, ca parte integranta a conduitei de business Petrom. Platforma CSR Petrom care a dezvoltat proiecte ca “Parcurile Viitorului”, “Resurse pentru Viitor”, “Sprijin pentru Viitor” sau „Tara lui Andrei” si a primit recunoastere atat pe plan national, cat si international.

Mona a reusit sa imbine in 2008 pasiunea pentru televiziune cu responsabilitatea sociala prin emisiunea difuzata de Realitatea TV „Respect pentru viitor”. Emisiunea a reprezentat o abordare inedita prin aducerea, pentru prima data, in atentia publicului a proiectelor si initiativelor sociale, aratand ca atitudinea civica responsabila nu este straina societatii romanesti.

Deviza Monei atat in viata, cat si in meserie este ceea le spune mereu celor din jurul sau: „Fii bun macar din desteptaciune, daca nu din suflet".



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes