close

Juriu

Angela  Galeța

Angela Galeța

Director - Fundatia Vodafone Romania

Din decembrie 2012, Angela Galeta este Directorul Fundatiei Vodafone Romania, fiind responsabila de elaborarea strategiei anuale si gestionarea bugetului Fundatiei. De asemenea se ocupa de coordonarea si implementarea programelor de CSR ale companiei. 
 
De-a lungul anilor s-a implicat si a coordonat proiecte importante precum: “Solutia de telemedicina pentru SMURD”, ”Parteneriat pentru viata Vodafone – Salvamont”, constructia unei noi sectii de terapie intensiva nou nascuti la spitalul Marie Curie, programul de donare de sange “O sansa pentru viata”, realizate in parteneriat cu ONG-uri de renume sau a coordonat programe proprii ale Fundatiei Vodafone Romania, precum “Mobile for Good” sau “Voluntar de profesie”. In acelasi timp a sustinut campanii importante de strangere de fonduri ale ONG-urilor, prin mecanismul donatiilor SMS. In 2012 a obtinut premiul “CSR Managerul anului” in cadrul Galei “Oameni pentru Oameni”.
 
In perioada 2005 - 2012 o ocupat functia de Project Manager Corporate Responsibility la Vodafone Romania, iar anterior pozitiei din Vodafone a fost Coordonator de Strangere de Fonduri si Relatii Publice la SOS-Satele Copiilor Romania, pentru aceasta activitate obtinand premiul “Cel mai bun coordonator de strangere de fonduri” la editia din 2004 a Galei “Oameni pentru Oameni”. 
 
In perioada 2006 - 2011 a fost membru Advisory Committee in Romania pentru Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe. 
 
A absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii Bucuresti si Cursul Postuniversitar de Relatii Publice al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti.
 
Incepand de anul acesta este Certified Sustainability and Excellence Practitioner, acreditare oferita de Institute of Environmental Management and Assessment si de Center for Sustainability and Excellence.
 
Este convinsa ca parteneriatele pe termen lung intre ONG-uri si companii pot functiona cu succes si ca aceste parteneriate vor duce in timp la schimbarea mentalitatii oamenilor cu privire la importanta implicarii lor directe in rezolvarea problemelor comunitatii.
 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes