close

Juriu

Diana  Certan

Diana Certan

Manager - Fundatia Noi Orizonturi

Citatul care Odefineste atat la nivel personal cat si profesional este „Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume" – Mahatma Gandhi – si in fiecare zi incearca sa traiasca schimbarea. Lucreaza de 10 ani in ONG-uri dintre care in ultimii 7 ani a fost alaturi de Fundatia Noi Orizonturi (FNO) ca si director de program si momentan Manager. Impreuna cu echipa a reusit sa creasca cea mai mare miscare de tineret din Romania (programul IMPACT), fapt pentru care anul acesta au fost rasplatiti cu Premiul II la Gala Premiilor in Educatie, acordat de Fundatia Dinu Patriciu. A facut Facultatea de Stiinte Politice la Universitatea Babes Bolyai din Cluj si Masteratul in Dezvoltare Comunitara, realizat de Facultatea de Administratie Publica si Michigan State University. Profesional subiectele de interes sunt: managementul organizational, evaluarea programelor, teorii ale participarii si capitalului social.
 
Diana acoordonat dezvoltarea celei mai mari miscari de tineret in Romania – IMPACT, miscare in care sunt mobilizati peste 3500 de tineri in 11 judete, a gestionat un buget de 480 000 USD si a fost direct implicata in dezvoltarea sistemului de management financiar la nivel national.
 
A facut parte din echipa care a castigat granturi pentru programele organizatiei – NOKIA/International Youth Foundation (750 000 USD) si Romanian American Foundation (333 000 USD), coordoneaza activitatea a 3 birouri operationale: Lupeni, Bucuresti si Cluj, a dezvoltat echipa FNO de la 4 angajati la 14 angajati full time si 16 part time in decurs de 7 ani si este direct implicata in lansarea programului pentru tineri IMPACT la nivel international: Honduras, USA, Moldova


Copyright © Gala Societății Civile - 2023
Site dezvoltat de Netvibes