close

Juriu

Anca Nuta

Anca Nuta

Director al Departamentului de identitate si comunicare al UniCredit Tiriac Bank

Coordoneaza activitatile de comunicare, evenimente si parteneriate corporate, brand management & corporate marketing si corporate sustainability.

Absolventa a Facultatii de Drept, Anca urmeaza in prezent un EMBA la Berlin School of Creative Leadership si lucreaza de aproape 10 ani in cadrul bancii, coordonand evenimentele si parteneriatele corporate ale institutiei financiare si implicandu-se cu precadere in dezvoltarea si implementarea programelor de CSR si corporate sustainability.

De-a lungul anilor de activitate, Anca a coordonat proiecte importante de CSR si corporate sustainability precum Cicloteque, PAVILION - Center for Contemporary Art & Culture, Gift Matching, Colt Verde, Concursul de Debut literar UniCredit si a supervizat derularea parteneriatelor cu evenimente culturale de prestigiu cum ar fi Bienala de Arta Contemporana, Festivalul de film Anonimul sau Festivalul George Enescu.

In 2010 a lansat impreuna cu echipa de marketing a bancii “Cardul pentru fapte bune”, primul card de afinitate social din Romania in parteneriat cu Unicef, pentru beneficiul direct al maternitatilor din Romania.

Departamentul condus de Anca a castigat 4 premii in cadrul Galei Oameni pentru Oameni, consecutiv la editiile 2009, 2010 si 2011 pentru “Cea mai de impact interventie a unei companii in comunitate” si “Premiul Juriului Presei pentru comunicare” pentru proiectul Cicloteque, premiul pentru “Cel mai bun program de voluntariat corporatist” pentru programul Gift Matching si premiul pentru "Cel mai bun program de Cause Related Marketing" pentru "Cardul pentru fapte bune" Unicef. Din 2009 coordoneaza comunicarea parteneriatului UniCredit cu UEFA Champions League in Romania iar din 2010 este membru al Boardului PAVILION - Center for Contemporary Art & Culture.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes